Meer nieuws

COMBINATIE GIELESEN-VAN RIJN WINT ZWARE VIERZON 552 KM RAYON WEST AFDE LING ZUID HOLLAND.

25 Jun 2021

De ambitieuze timmerman Ron Gielesen Den Hoorn en duivensport veteraan  Leo van Rijn de Lier sloegen vorig jaar de handen in één. Ron al jaren een topspeler in rayon Midden Holland West (eerder al Generaal, Keizer kampioen jonge duiven ect.). Leo van Rijn verdiende al jaren de sporen in de duivensport: Beste Mifdonduif Nederland WHZB, Beste Jonge duif NederlandWHZB, Olympiade duif, As duiven afdeling ect.

De Vierzon 507…..

won afgelopen weekend op een pittige Vierzon de 1e in Rayon West van 2285 duiven. Met een snelheid van 1203 meter was dit ook een prachtige 4e Provinciaal Zuid-Holland van 7419 duiven. Deze 2 jarige duivin NL19-1619507 werd gespeeld op weduwschap. Ze liet zich al eerder zien op Peronne met een 11e van 5929 duiven en een 3e Pont St Max 1514 duiven. Een volle broer van haar was in 2018 2e Kampioensduif Jong Zuid Holland West na hokgenoot.De basis van deze duiven is het oude Leo van Rijn soort(Keizer, Hattrick, King) met een vleugel Ouwerkerk, Van Marrewijk en De Bruijn.

Samen sterk……

dacht Leo van Rijn, die na een zeer succesvolle carrière toch een stapje terug wilde doen. De samenwerking met Ron is logisch, daar Ron al jaren met een groot deel van Rijn duiven vliegt.

Ron is een punctuele melker die weinig aan het toeval toelaat. Gevarieerde voerder, knoflook liefhebber en fan van verschillende \herbots/\herbovet producten.

Mannen het is jullie gegund!