Meer nieuws

Deelname aan onze brochure "Racing To 2025"

12 Aug 2024

Beste sportvriend,

Het is bijna niet te geloven maar onze brochure “Racing to” is door zoveel liefhebbers gewaardeerd dat we nu al van klanten  - wereldwijd - aanvragen binnen krijgen om de volgende uitgave te reserveren en toe te zenden. Voor velen is en blijft brochure “Racing to” de meest overzichtelijke “update” om op de hoogte te blijven van de actuele top kolonies. 

Aangezien we de nieuwe editie tijdig voor de start van het winter/beurs seizoen willen klaar hebben sturen we u hierbij al een uitnodiging om in te schrijven. Net zoals alle andere jaren zal de brochure in full-color gedrukt worden en zal ze kosteloos wereldwijd verdeeld worden op tal van (inter)nationale beurzen en via sociale media/websites. De brochure wordt ook volledig in het chinees vertaald zodat de liefhebbers in China en Taiwan perfect ingelicht worden over de kracht van uw kolonie. 

Ondanks de kostprijs van het papier voor drukwerk blijft stijgen, blijven we de kostprijs per pagina behouden. De kostprijs voor 1 pagina is 990€ (excl. BTW) voor 1 pagina en 1.690€ (excl. BTW) voor een dubbele pagina. Hoe meer pagina’s u reserveert, hoe goedkoper uw advertentie wordt.

Maar zoals jullie weten, bieden wij u - als enige op de markt - de gelegenheid om uw geïnvesteerd bedrag terug te verdienen, want exclusief voor de deelnemers aan brochure “Racing to 2025” organiseren we in Juni 2025 een internetverkoop waaraan u met maximum 3 duiven kan deelnemen. Recent werd de verkoop voor de deelnemers van vorige editie beëindigd en deze verkoop werd aan een gemiddelde verkoop prijs van net geen 1.200€ per duif afgesloten. Een ongezien top resultaat ! 

Interesse… stuur dan vandaag nog een mailtje naar [email protected] en/of [email protected]. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u om alle foto’s in hoge resolutie (PSD FORMAAT!) en bijhorende teksten zo spoedig mogelijk (ten laatste 20 augustus 2025) te mailen naar [email protected]  De drukproeven zullen u bezorgd worden zodat u alles kan nalezen.

Heeft u nog vragen… wij staan tot uw dienst. 

Wij danken u voor uw deelname  

Sportieve groeten

Miet en Jo Herbots

Klik hier voor Racing to 2024