Meer nieuws

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTART SPONSORGROEP 3 PROVINCIES

01 May 2022

Sponsorgroep 3 provincies  jaargang 4 ttz 2022

We veronderstellen , dat zeker onder duivenliefhebbers , onze sponsorgroep toch zo stilaan ingeburgerd zal zijn … of geraken .

Voor hen die toch nog wat meer uitleg willen , hier gaan we !

“ Sponsorgroep 3 provincies “ heeft zijn naam echt wel niet gestolen .

We zijn er voor gans de provincies Antwerpen , Vlaams-Brabant en Limburg .

De bedoeling is van via een heleboel voortreffelijke sponsors al de liefhebbers … die een kilometertje verder spelen  … de kans te geven om serieuze DUIVENprijzen te winnen voor een héél schappelijk bedrag .

€ 25 per categorie ( grote hafo ouden en jaarduiven – grote hafo jongen en fond ouden ) is al voldoende om inderdaad een massa prijzen te kunnen verdienen .Als je weet dat vorig jaar gewoonweg IEDEREEN “ prijs “ had , dan overdrijven we niet te zeggen dat dit … ( bijna ) nergens nog te beleven valt .

Voor 3 keer € 25 doe je zelfs in alle categorieën mee en speel je niet alleen voor DUIVENVOER , maar ook voor echt mooie giften van onze sponsors .

Welke sponsors we allemaal bereid gevonden hebben om dit initiatief te steunen ?

Dan raadpleeg je toch gewoon onze website en/of ons programma . Is er toch iemand die nog niet meegedaan heeft en deze info maar moeilijk kan vinden , één telefoontje of berichtje naar​

Marc Vlaeminck         tel: 016696269   [email protected]

​Carlo Van de Weyer  tel: 0496723635   [email protected]

​Raf Luyckx                tel: 014587747     [email protected]

en we brengen dit   “ sitopresto “ in orde .

 Voor degenen die om welke reden dan ook , nog ( een beetje ) twijfelen … bekijk de uitslagen en winnaars van de afgelopen 3 jaar op onze website en we zijn zeker dat je twijfels zullen verdwijnen en je gaat trachten van toch mee te doen .

Winnaars ( voor maximum € 75 dus ) van meer dan 50 zakken duiveneten en een aantal “ speciallekes “ zijn echt geen uitzondering .

We verwachten dan ook weer rond de 200 inschrijvingen en dan … bezorgen we de prijzen , zoals de laatste 2 jaar , aan ieder persoonlijk zonder verdere zorgen .

De eerlijkheid gebiedt ons natuurlijk om je er op te wijzen dat ook wij niet kunnen koken zonder centjes en dus moeten die wel van ergens komen .

Wel ELK JAAR  , na het uitdelen van de prijzen , houden we een bonnenverkoop die ons tot nog toe steeds de nodige eurootjes heeft opgebracht om het volgende seizoen zonder problemen te kunnen afwerken .

Voor 2022 is er echter één “ MAAR “ . De prijs van het duivenvoer zou wel eens een ongekende opslag kunnen kennen en … centen die we niet hebben ( of krijgen via onze grootste sponsors ) kunnen we ook niet weggeven . Daarom hebben we in ons programma dit eigenlijk ingecalculeerd , maar wees gerust … als het écht niet nodig is , houden we ons vooropgesteld plan in ere .

Aan allen alvast een gezond speelseizoen 2022 en ook sportief durven we aan allen het beste wensen ! 

Vriendelijke groeten

Bestuur “ Sponsorgroep 3 provincies “

 

Vlaeminckx Marc      tel: 016696269    

[email protected]

Luyckx Raf                tel: 014587747     [email protected]

Van de Weyer Carlo  tel: 0496723635   [email protected]

 

Website: https://www.sponsorgroep3provincies.com/

 

HIER DE LINK NAAR HET PROGRAMMABOEKJE