Meer nieuws

Sans Peur Herent CORONA VERKOOP

21 Oct 2020

CORONAVERKOOP

Een aantal liefhebbers hebben ons 1 of 2 duifjes geschonken ter ondersteuning van de werking van het lokaal. Het is een prachtselectie met topliefhebbers van snelheid, halve fond en de fond. Elkéén kan er zijn gading vinden in dit prachtaanbod of misschien nog iets op de kop tikken voor de kweek, en je steunt er de club mee.

Deze duifjes worden verkocht volgens het principe van een winterverkoop, dus via internet: einde verkoop op zaterdag 31/10 om 19u00 - Afhalen der duiven op zondag 1/11 (of op afspraak)

Wij danken de gulle schenkers met een warm hart voor onze vereniging!

 

BEZICHTIGEN DUIVEN MOGELIJK OP AFSPRAAK OP ZONDAG 25/10

Wie de duiven wenst te bezichtigen dient een berichtje te sturen naar [email protected] of aan Joris (0477 78 19 06) - vermeld je naam en het uur van je voorkeur (tussen 10 en 11 of tussen 11 en 12). Degene die zich het snelst aanmeldt, is zeker om in het tijdsblok van voorkeur te kunnen komen. Voorlopig nog een ruim aantal plaatsen beschikbaar.

Per blok van een kwartier zullen we 5 liefhebbers toelaten om de duiven te bezichtigen - uiteraard is een mondmasker verplicht en dienen de handen ontsmet te worden.

Je dient je hiervoor in te schrijven ten laatste voor vrijdag 23/10 tot 19u - zaterdag zal de bezoekerslijst gepubliceerd worden op onze website.

De bezichtiging gaat door onder het afdak van ons lokaal, dat is een zeer goed geventileerde (niet verwarmde) ruimte. Ons café is net als alle andere horeca in België gesloten uiteraard.

 

HOKLIJSTEN

Onze hoklijstleden zullen weldra hun hoklijst toegestuurd krijgen, samen met een begeleidend schrijven van het bestuur. Onze algemene vergadering zal dit jaar niet kunnen doorgaan begin november, maar wordt verplaatst naar een later tijdstip.

 

Wij hopen dat jullie allen een goede gezondheid behouden.

Hou het veilig en zorg goed voor mekaar.

Tot spoedig!

Het bestuur