Meer nieuws

SPONSORGROEP 3 PROVINCIES

08 Dec 2020

Info 3 provincies

Beste , 

Je zal misschien zeggen “ EINDELIJK “ , maar ja, ook wij hebben Corona , Covid 19 , lock down , en nog veel meer van dat fraais , niet in handen . Ook wij zaten en zitten nog steeds met grote twijfels over wat er nu wel of niet zal mogen en kunnen deze winter . 

We hebben dan uiteindelijk de knoop maar doorgehakt en beslist ieders gewonnen prijzen bekend te maken en aan de man ( of vrouw ) te brengen . Dat komt natuurlijk redelijk hard aan maar er zijn ergere dingen dan met grote waarschijnlijkheid te moeten aankondigen dat onze jaarlijkse kampioenviering “ sponsorgroep 3 provincies “ NIET ZAL KUNNEN DOORGAAN . 

We gaan , hoe dan ook , alle gewonnen prijzhttps://s3.herbots.be/herbots-platform/SPONSORGROEP_3_provincies_winnaars_2020.pdfen , toch vlug een € 30.000 , aan jullie bezorgen . Hoe we dat gaan proberen klaar te spelen ??? Wel , we gaan eerst en vooral proberen zoveel mogelijk prijswinnaars persoonlijk te bereiken  . Maar ook wij hebben maar 24 uren in een dag en 7 dagen in een week , dus ons aller B-Post gaat aan ons een klant hebben en zelfs de verschillende inkorflokalen gaan we vragen om de prijzen bij de juiste winnaars te krijgen . Moest er dan , om welke reden dan ook , nergens een oplossing uit de bus komen ( voor enkelen misschien ) , dan spreken we wel persoonlijk af en komen we met iedereen apart wel tot een oplossing . Heel zeker waar !! Iedereen krijgt gegarandeerd wat hij gewonnen heeft . 

MAAR NU  … de ultieme vraag !!!

Willen we in 2021 hetzelfde of meer inrichten en verspelen , dan moeten we hoe dan ook kunnen rekenen op een succesrijke bonnenverkoop . Daarom , bij deze brief , een dringende oproep aan iedere liefhebber , groot of klein , lid of (nog) geen lid , sponsor of gewoon steunend … enz .. ( zo zouden we nog willen doorgaan tot we gewoonweg iedereen gecontacteerd hebben ) om tvv               “ Sponsorgroep 3 provincies “ een bon - duif- gift- sponsoring- … te willen schenken voor 2021 . 

U kan dit zelf en eenvoudig doen op onze website   http://www.sponsorgroep3provincies.be/

Of via volgende link :  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdk69xmOzdKiSRqXVC2AWaEqnsz20fdirtK1kAe9MLeu799Eg/viewform 

In alle geval : “ Wij garanderen  voor speelseizoen 2021 een fantastische prijzenpot , gestoeld op de speelwijze van vorig seizoen. 

Opnieuw heeft 82% van onze leden “ prijs “ en opnieuw zijn er winnaars met 50 zakken duivenvoer en meer . Zelfs voor die NIETS hebben gewonnen is er een verrassingsprijs voorzien

 Waar kan je dit nog verdienen of tegenkomen ????

We zouden eigenlijk maar één ding willen ; “ Dank zij jullie steun moet 2021 nog beter , nog groter worden dan 2020 en … daar hebben we eigenlijk onze kampioenendag op zich niet ( brood)-nodig voor . Wel  jullie onvervalste steun !!!

Alvast bedankt voor de medewerking en … tot speelseizoen 2021 !!

Omdat het einde van het jaar nu wel echt kort bij komt , maken we van de gelegenheid ook gebruik om iedereen het beste te wensen voor 2021 en denk er aan : “ Een goede gezondheid en bij de kweek één goede en 2 redelijke “  en je hoort gegarandeerd bij de uitblinkers !!!  Succes !!

 

Klik hier voor winnaars 2020